Conegui més sobre Tecnida

Som una empresa enfocada clarament al servei personalitzat i proper per tal de donar als nostres clients allò que realment necesita, quan ho necessita.

La nostra filosofia

Confiança, professionalitat i tranquil·litat.

Som una jove enginyeria de serveis en Telecomunicacions que ens dediquem a donar solucions tecnològiques a les empreses amb més de 10 anys d’experiència.

Vàrem néixer amb la intenció de donar un servei excels, amb un equip tècnic excepcional, altament qualificat i amb una àmplia experiència.

EL NOSTRE EQUIP

Som un conjunt de professionals implicats, que busquem donar el millor servei als nostres clients. Professionals amb altes certificacions i en continua formació per estar a la Vanguardia de la tecnologia.

LA NOSTRA FILOSOFIA

El nostre esperit principal és acompanyar al client cap al futur assessorant-lo per tal que disposi en tot moment dels equips que li permetin ser competitiu, millorar processos, estalvis de costos, etc.
I tot plegat donant al client la confiança que nosaltres donarem la millor solució i ens implicarem per tal que ens vegin com un company més de l’empresa, no una empresa externa.

ELS NOSTRES COL·LABORADORS

A Tecnida ens rodegem dels millors fabricants per tal d’oferir les millors solucions que pot tenir el client. A més busquem altres col·laboradors que ens permeten donar el màxim de serveis amb el segell Tecnida, per tal d’ajudar al màxim al client.
Creiem fermament que junta podem treballar amb esforç per aconseguir millors resultats, millor productivitat i major creixement dels nostres clients.

TECNIDA, CUIDEM DE LES SEVES COMUNICACIONS