top of page

Infraestructura de Cablejat

Dissenyem solucions preparades per al futur.

Les empreses requereixen infraestructures de comunicació estables i robustes. El cablejat és una peça crítica en aquestes comunicacions: representa un petit percentatge de la inversió d’una xarxa, però se li espera un cicle de vida llarga, ja que és la part de la xarxa més complicada i costosa de reemplaçar.

 

Per això, és essencial triar un soci expert que assessori i ofereixi solucions a les necessitats i riscos de cada client, per desplegar un cablejat estructurat preparat per als futurs increments de tràfic de dades i amb un disseny adequat a les característiques del client.

 

Serveis

Oferim tots els serveis relacionats amb el cablejat:

> Auditoria, consultoria i enginyeria.

> Assessorament al client sobre noves infraestructures o plans de millora que optimitzin la seva infraestructura actual i la millorem.

> Cal definir l’ús de la xarxa, realitzar el dimensionament i definir la ubicació de cada dispositiu.

 

Instal·lació, implementació i certificació

Som experts i coneixedors del disseny, instal·lació i certificació de sistemes de cablejat estructurat. Totes les nostres instal·lacions es lliuren amb la seva corresponent certificació, garantint el rendiment d’acord a les característiques del cable instal·lat.

Manteniment

El servei de manteniment prevé i resol els problemes relacionats amb la infraestructura de cablejat, d’acord als nivells de serveis compromesos.

Servei àgil i eficaç, per a petites modificacions i ampliacions a la xarxa de cablejat.

bottom of page