top of page

Servei SCU
 

Comunicacions Unificades

El servei SCU es comercialitza sota el model pagament per ús o com a servei, que et permet tenir l'escalabilitat necessària, tant per a ampliar com per a reduir usuaris en segons, i, a més, et permet reduir el cost total de propietat, evitant generar un immobilitzat. Una altra dels avantatges del servei SCU, és que redueixes el cost de gestió i assegures l'òptim funcionament en tot moment, ja que no t'encarregues del manteniment en ser responsabilitat de TECNIDA, que el suporta amb tècnics certificats.

 

Redueix més del 50% en costos de comunicacions.


Si comparem el servei SCU amb altres serveis de comunicacions analògics, no sols reduïm en més d'un 50% els costos de comunicacions, tant per mantenir un servei com en les tarifes de l'operador, sinó també millorar-vos considerablement les capacitats de col·laboració i comunicacions de l'empresa, com:
 

 • Servei multidispositu: softphone per a PC, tablets o mòbils, siguin Android, Windows o Linux.

 • Servei de conferència a 3.

 • Servei de BLF: presència des del tlf.

 • Servei de MeetMe: número de conferència de veu.

 • Servei de Pagging (megafonia).

 • Servei Clicktocall per a entorns webs.

 • Servei de videotrucada a telèfons IP i softphone.

 • Servei de videoconferència múltiple a través de Gateway amb PVDM.

SERVEIS:

PRESÈNCIA I INSTANT MESSENGER

Una plataforma de col·laboració real en la qual podreu establir llaços de comunicació de manera ràpida i eficaç. 

Aquesta plataforma us permet, independentment del dispositiu que feu servir, estar sempre connectat i veure l'estat de presència dels teus companys, en el qual podreu:

 • Utilitzar diferents mitjans de comunicació com la telefonia, missatgeria o videotrucada.

 • Compartir espais virtuals amb persones o aplicacions.

 • Crear sales de reunions de grup on podreu compartir arxius, documents, presentacions o explicar quelcom mitjançant pissarres digitals.

Aquest servei et dóna les eines necessàries per col·laborar entre companys i generar reunions amb els vostres clients  a través de videotrucades, amb la finalitat d'accelerar la presa de decisions, enfortir relacions, des de qualsevol tipus de dispositiu mòbil, tablet o PC. 

OPERADORA SOFTPHONE


El client web a més d'ajudar a gestionar el sistema d'Instant Messenger i Presència, també ofereix per a tots els usuaris la possibilitat de gestionar totes les trucades entrants, de manera que:
 

 • Fes una trucada en fer clic sobre una extensió o escribint el nom/número a la barra de cerca.

 • Trucada dirigida al telèfon mòbil, telèfon d'escriptori o client web des de la icona de telèfon.

 • Deixa una trucada que tinguis activa i la soltes al pati de trucades perquè l'agafi una altra persona.

 • Transfereix trucades fent clic a "Transferir" o "Transferència Supervisada", escribint l'extensió o el nom.


A més, gràcies al sistema de presència l'usuari sabrà si pot o no transferir la trucada, abans fins i tot de buscar a la persona, ja que podeu veure si aquesta està parlant, si està menjant, reunit... amb només mirar el seu estat, estalviant molt temps a la resta d'usuaris i diners a la companyia.

CALL RECORDING


Call Recording és un servei paral·lel, que posa a la vostra disposició un sistema d'enregistrament d'àudio per a entorns professionals, i et permet:
 

 • Realitzar enregistraments en qualitat HD, independentment dels còdecs que s'estiguin utilitzant.

 • Plantejar alts graus de personalització i automatismes, de manera que puguis, per exemple, gravar locucions i reproduir-les enmig d'un altre enregistrament (per exemple, "segons la nova normativa GDPR") perquè els operadors no hagin de memoritzar textos, o locucions per a enquestes de satisfacció.

 • Integrar el servei d'enregistraments amb aplicacions de tercers com CRMs i/o ERPs.


Aquest servei disposa d'una interface web amigable, especialment dissenyada per a la gestió dels processos d'enregistrament i el seu control posterior, però, sobretot, el servei de Call Recording destaca per ser un servei completament modular, personalitzable i adaptable a les necessitats d'automatització de cada client.


CONTACT CENTER


Et permet disposar d'una solució completa i extremadament flexible de contact center.

El model de gestió de cues de trucades del servei SCU és tan flexible que podem reproduir tots els models i fluxos de cues anomenades plantejables, ja sigui per idiomes del personal, horaris d'atenció al client, temps d'espera en la cua, perfil dels agents...

 

A més, el servei de Contact Center inclou funcionalitats avançades de contact center, com:
 

 • Missatges d'entrada en la cua, com a posició d'espera o temps estimat d'espera.

 • Entrada silenciosa de personal en les crides.

 • Integració de serveis de crida amb aplicacions externes com CRM i ERP.

 • Reporti minuciós d'activitat d'agents i operadors per a la seva futura avaluació.

REPORTING & BILLING
 

El servei SCU – Call Reporting & Billing permet fer qualsevol classe d'anàlisi sobre les trucades sortints, entrants i internes, gràcies a informes i indicadors preconfigurades, personalitzables amb filtres i agrupacions.

Des de qualsevol navegador web podreu veure tots els informes (per dies, setmanes, mesos i anys) així com rebre'ls per correu electrònic en format PDF, programant la freqüència que més s'ajusti a les seves necessitats.

El servei SCU – Call Reporting & Billing disposa de més de 100 informes predefinits que mostren informació detallada i agrupada amb gràfics interactius, filtrat de dades, ordenació de taules, exportació a PDF i Excel, etc... que fan que sigui una eina àgil i intuïtiva.

Així mateix, també disposa d'informes de UCCX és una opció que es pot agregar per a permetre la recopilació i processament de mètriques per a obtenir visibilitat de la informació en cua i agents.


Resposta de Veu Interactiva o IVR


La Resposta de Veu Interactiva o IVR és una tecnologia de telefonia que li permet als clients interactuar amb el sistema d'atenció de la companyia a través de menús de veu configurables, en temps real, utilitzant tons DTMF.

En un sistema IVR, les persones que telefonen se'ls dóna la possibilitat de seleccionar les opcions prement les tecles. En pressionar un dígit en el teclat del telèfon s'envia un to DTMF al sistema d'atenció de l'empresa el qual selecciona a continuació l'acció / resposta apropiada d'acord amb el dígit premut.

Els Sistemes IVR normalment poden manejar i donar servei a alts volums de trucades telefòniques. Amb un sistema de resposta de veu interactiva les empreses poden reduir els costos i millorar l'experiència dels clients, pel fet que les persones que telefonen obtenen la informació que necessiten les 24 hores del dia sense la necessitat de personal humà costós.

Algunes aplicacions de IVR inclouen banca telefònica, informació de la programació de vols i televoto. Tecnida té incorporat un IVR que està dissenyat per a augmentar la competència de qualsevol negoci mitjançant l'augment de la flexibilitat, simplificació de processos i reducció de costos, al mateix temps millorant la satisfacció del client.

 

SCU

Servei avançat

Sip Trunking

Permet a les empreses connectar la centraleta física o cloud a la xarxa de telefonia a través d'Internet.

Gràcies a la contractació del SIP Trunk de Tecnida, podràs accedir a uns preus i serveis excepcionals.

bottom of page