top of page

Seguretat a Internet:

Secure Connection

"Si la vostra empresa està connectada a internet, és essencial tenir en marxa una solució sòlida de defensa"

La societat està cada vegada més connectada i digitalitzada, i en conseqüència, apareixen nou tipus de delictes i delinqüents.

Davant d’un entorn de riscos multicapa, és necessari disposar d’eines específiques, combinades adequadament per protegir les infraestructures i sistemes d’acord al grau d’exposició de cada companyia. D'aquesta manera TECNIDA, proporciona als seus clients les solucions de seguretat més avançades del mercat, incloent:

> Eines de seguretat perimetral dels principals fabricants del mercat: solucions de Next generations.

> Firewall, IPS/IDS, solucions de Sandboxing i de DDoS (atac de denegació de servei).

> Solucions avançades de protecció per a entorns Web: plataformes WAF.

> Eines de seguretat en l’accès a la xarxa (NAC network acces control) dels principals fabricants del mercat, incloent serveis d’integració i desenvolupament de polítiques a mesura.

> Solucions a mesura per a la gestió d’accès segur remot: IPsec (Internal Protocol Security), SSL (Secure Sockets Layers), portals autentificats, integració amb eines de tercers (Token, autentificació criptogràfica), targetes de coordenades, etc.

 

SERVEI SECURE CONNECTION

El servei Secure Connection de TECNIDA et permet gaudir de la tranquil·litat de disposar els més alts estàndards de seguretat i l'última tecnologia en matèria de seguretat informàtica i protecció de dades, mitjançant el model financer més rendible, el pagament per ús.


La infraestructura de IT adquireix major valor i importància, segons augmenta el seu impacte en els processos productius i el valor de les dades emmagatzemades. Per això, mantenir la infraestructura IT, aplicacions cloud i dades de manera segura, es converteix en una prioritat per a les empreses.

Nivells de protecció:


Antispam

Evites l'entrada de correus amb arxius maliciosos, o publicitat no desitjada que ocupa
espai d'emmagatzematge en el servidor.

 

Antiphising

Evita la suplantació d'identitats, de manera que es facin passar per algun empleat accedint a dades de comptes corrents...


IPS i IDS

Evita que entrin en la teva infraestructura mitjançant un sistema de bloquejos i comportaments, i introdueix polítiques de seguretat i perfils


Gateway antivirus

Protegeix la teva infraestructura i dades d'amenaces canviants, i fins i tot enfront d'amenaces Zero-Day.


Filtrat de contingut

Estableix autoritzacions d'ús de la xarxa, i impedeix l'ús a aplicacions o webs que consideris inapropiades.
 

Seguretat perimetral: 

Videovigilància

Una solució que manté i expandeix el valor de la tecnologia per al negoci, independentment de la grandària de l'empresa.

bottom of page