top of page

des de 1.500 € a 2.000 € *

*veure condicions

E-commerce

KIT DIGITAL

Coneix més...

Les noves tendències digitals i els recents canvis en la societat fan que la venda de productes online s'hagi convertit en la nova normalitat. Comptar amb una plataforma de venda directa augmenta l'abast potencial de la teva empresa al mateix temps que redueix els costos estructurals d'un entorn comercial, facilitant la informació al client i optimitzant els canals de venda.

¿Com ho fem?


o Contractem un domini web fàcil de trobar i recordar pels teus clients, associant-lo a un servei d'allotjament potent que garanteixi la velocitat de càrrega de la teva pàgina, amb certificat de seguretat SSL.


o Creem un disseny fàcil i intuïtiu perquè els teus clients trobin el que busquen sense necessitat de fer molts passos.


o Definim conjuntament el catàleg de productes creant una estructura de continguts associats que es divideix en "descripció", "atributs o característiques", "imatges de producte", "preus" i qualsevol altra informació rellevant.


o Implantem els continguts a la botiga online, generant categories i botons d'acció perquè el teu client gaudeixi d'una experiència de compra agradable.


o Assegurem una bona estructura SEO orgànica per facilitar als teus clients trobar els teus productes des de qualsevol cercador.


o Generem entorns de Google Analytics i Google Search Console per oferir-te dades de navegació i comportament dels teus usuaris.


o Inserim tots els textos legals associats a una plataforma de venda online.


o Realitzem la integració d'un TPV virtual per oferir pagament per targeta de crèdit o Bizum des de la teva web de forma segura.


o Connectem un servei de transport a la botiga perquè els teus productes siguin enviats als clients a través del teu courier de confiança.


o Realitzem un test de funcionalitat i responsive de tot el desenvolupament per assegurar el perfecte funcionament i adaptació de tots els continguts.


A la mida de cada empresa
 

Perquè tots som diferents

bottom of page