top of page

Servei avançat - Sip Trunking

Per què SIP TRUNKING?

Un troncal SIP o SIP trunk és un servei de telefonia que permet a les empreses connectar la centraleta física o cloud a la xarxa de telefonia a través d'Internet. Les crides que s'emeten mitjançant VoIP estalvien molts diners a les empreses, tant en crides com en quotes mensuals, i a més amb el SIP trunk simplificaràs l'estructura en prescindir de les RDSI i primaris, només mantenint la connexió a Internet. Els números es porten amb el nou operador VoIP.

El principal motiu pel qual les empreses utilitzen sip trunks és pel gran estalvi que suposa utilitzar tecnologia VoIP, que segons la nostra experiència suposa de mitjana entre un 50% i un 60% respecte a la telefonia analògica i, a més, millores les prestacions amb nous serveis i funcionalitats. Aquest estalvi i millores tècniques es deuen a:

 

  1. Estalvi en quotes fixes

  2. Anomenades internes gratuïtes

  3. Estalvi en crides nacionals i internacionals

  4. Ampliació de canals a l'instant.

  5. Possibilitat de crear més extensions.

  6. Mobilitat. Canviar d'oficina simplement portant-te els dispositius

  7. L'extensió dels llocs no depèn del cablejat


Per què TECNIDA?

Amb els troncals SIP implementats per TECNIDA elimines costos fixos com a RDSI, primaris, manteniments, etc. i podràs disposar els canals d'entrada i de canals de sortida que necessitis sense cost. A més, redueixes les tarifes de consum de crides en més d'un 50%, i augmentes els serveis i les funcionalitats que pots desplegar, gràcies a unes excel·lents condicions de contractació mitjançant bons, i fins i tot podràs accedir a unes millors condicions en els serveis de telefonia mòbil.

La seguretat en la solució SIP TRUNKING.

Els SIP trunck de Tecnida ofereixen diverses línies de protecció, per exemple, per a poder assegurar la qualitat del servei de veu, els SIP trunck de TECNIDA admeten diferents tipus de códec G722, G711 i G729.

 

A més, els SIP trunck de TECNIDA estableixen per defecte diferents barreres antifrau com:


• Bloqueig per IP: queda permès només aquelles crides identificades des d'una IP concreta.
• Bloqueig per nombre de canals: queda permès les crides des d'un nombre concret de canals.
• Bloqueig per consum màxim diari: si se supera un consum màxim, per exemple, superior a 100€, es bloquegen les crides i es notifica a TECNIDA.
• Bloqueig de trucades internacionals: les trucades internacionals a països de zones perilloses o de risc, queden bloquejades per defecte.

 

TARIFES TOIP: SIP TRUNKING DE TECNIDA
 

Amb el SIP Trunck tindràs les millors tarifes mitjançant bons de grandària reduïda perquè puguis ajustar-te millor al que necessites. 


• Minut Fix / Nacional
• Minut Mòbil / Nacional
• Numeracions / DDI
• Bono 500 Fix / Nacional
• Bono 500 Mòbil / Nacional

 

Ancla 1

Comunicacions 

unificades - SCU

Millora l'experiència de les comunicacions, optimitza els processos i recursos de comunicació.

Gràcies a la contractació del SIP Trunk de Tecnida, podràs accedir a uns preus i serveis excepcionals.

bottom of page