top of page

TECNIDA col.labora...

El 30 d'abril de 2023, TECNIDA va signar un acord de col·laboració amb l'entitat sense ànim de lucre UNES.  Amb aquesta signatura es compromet una vegada més, amb una causa social.

Tecnida-UNES

Un cop signat l'acord amb l'UNES Unió Esportiva, els representants de TECNIDA, Daniel Zamorano i Daniel Viñals es van poder fer una fotografía amb la plantilla de l'UNES FC Barcelona, i la Presidenta i el Director de UNES, la Sra. Montse Gràcia i el Sr. Jaume Vilella

TECNIDA sempre ha tingut una visió que va més enllà de la vessant comercial i per això sempre ha estat implicada en projectes socials que proposen millorar la vida i convivència de les persones.

TECNIDA te la intenció de deixar petjada en aquesta societat, no només a nivell empresarial si no socialment i es per aquest motiu que aborda col·laboracions com la que va formalitzar el passat mes d’abril.

Dissabte dia 30, TECNIDA va signar un acord de col·laboració amb l'entitat sense ànim de lucre UNES.  Amb aquesta signatura es compromet una vegada més, amb una causa social que es dedica a fomentar l’esport entre les persones discapacitades.

Dissabte TECNIDA va tenir la ocasió de gaudir del partit disputat entre l’UNES FC Barcelona i l’IMF SMART EDUCATION GETAFE, que va acabar amb la victòria d’aquest últim, després d’un partit molt igualat.

Tecnida-UNES

Posteriorment es va procedir a formalitzar la signatura de l’acord, amb l’assistència de la Presidenta de la Unió Esportiva, la Sra. Montse Gràcia, el seu director, el Sr. Jaume Vilella i els administradors de TECNIDA, els Srs. Daniel Zamorano i Daniel Viñals.

Tecnida-UNES

VOLS CONEIXER MÉS SOBRE UNES?

L’UNES fomenta la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat física des de l'any 1983, l’eix principal és el bàsquet en cadira de rodes.

​La finalitat d'UNES en aquests 30 anys, és aconseguir que el nombre de persones discapacitades que practiquen esport creixi i situar-se com a entitat de referencia a Catalunya, tant en l’àmbit competitiu com en el lúdic.

​Des de l’any 2009 l’UNES Unió Esportiva, gestiona la secció de bàsquet en cadira de rodes del FC Barcelona, és el primer equip que juga a la lliga nacional sota el nom de Barça Regal UNES.

​A més, en aquell mateix any el club va impulsar l’escola AFA (Activitat Física Adaptada), un projecte que a dia d’avui compta amb un fort recolzament i convenis amb hospitals i centres de rehabilitació, com ara l’Hospital Sant Joan de Déu, l’Hospital del Vall d’Hebron i l’hospital Moisés Broggi.

​Unes vol demostrar que tothom pot practicar esport, independentment de les seves limitacions físiques. A dia d'avui, un total de 1.500 beneficiaris ho corroboren.

​Els nois i noies d'UNES, aprenen valors de integració social i a formar part d'una comunitat, on coneixen altres nois amb discapacitats.  Amb ells aprenen que les limitacions les posa un mateix i que l'esport es vida i salut a través d'una pràctica esportiva amb la gaudeixen.

​A UNES no hi ha discriminació de gènere ni edat i es respira un ambient familiar i de companyonia gracies a un esport inclusiu.

​L' Unió Esportiva transmet que malgrat les discapacitats, un pot fer coses per si mateix, i tant les persones amb discapacitat com els seus familiars adquireixen més independència i llibertat. 

Maig 2022

bottom of page