top of page

des de 1.500 € a 2.500 €*

*veure condicions

Gestió Xarxes Socials

KIT DIGITAL

Coneix més...

Tenir presència a les xarxes socials no significa únicament publicar alguna foto o vídeo de cop en quan. S' ha demostrat que una bona estratègia de comunicació, amb objectius predefinits, pot ajudar a posicionar una empresa en els primers llocs i, per tant, a augmentar els seus ingressos i el valor que aporta als clients.

¿Com funciona?


o Desenvoluparem, en conjunt, una estratègia de continguts ben definida que ajudi els teus clients a identificar els valors de la teva marca i a entendre per què han d'elegir la teva empresa en lloc d'altres.


o Analitzarem els canals de comunicació on la teva marca ha de ser més forta i d'altres on sigui positiu tenir presència.


o Portarem a terme una auditoria SEO de les keywords més importants per definir continguts que potenciïn els factors clau del teu negoci.


o Definirem un full de ruta per a la publicació de continguts setmanals en diferents formats.


o Crearem una sinergia entre tots els teus canals per dirigir el trànsit a les pàgines de destinació que siguin més interessants per a la teva empresa. (formulari de contacte, pàgina de serveis...)


o Et mostrarem com mantenir un control del que està ocorrent en la teva comunitat digital i com treure partit d'això per fer créixer les teves possibilitats de generació de negoci (social selling).


o Crearem continguts segons el calendari de publicacions de forma automatitzada per ensenyar als motors de cerca quan entrar a les teves xarxes.


o Publiquem post setmanals per potenciar el creixement de la teva comunitat online i facilitar la indexació de paraules clau.

A la mida de cada empresa
 

Perquè tots som diferents

Logo-digitalizadores Nueva version_3_edited.jpg
bottom of page